Wij hebben een ruime, jarenlange ervaring in het verzorgen van catering. Als u uw feest of evenement in uw eigen omgeving wilt houden, kunnen wij u, met onze uitgebreide ervaring, uitstekend van dienst zijn. Zo zijn wij sinds een aantal jaren de vaste cateraar bij voetbalclub de Graafschap, waar wij onder andere zorg dragen voor het diner in de businessclub.

Kerkemeijer zorgt voor een catering naar uw wensen

Of het nu gaat om een receptie, bruiloft, personeelsfeest of iets anders, Buitencentrum Kerkemeijer kan voor een bij u passende oplossing zorgen. Van een schaal hapjes, tot een complete catering, met tapwagen, koelwagen, buffet, aankleding, tafels en stoelen en bedienend personeel. Ook voor uw catering op locatie kunt u bij Buitencentrum Kerkemeijer zijn.

Van Arnhem tot Enschede verzorgen wij catering, voor kleine en grote groepen.Veel is mogelijk, ons aanbod aan gerechten voor catering is uitgebreid en divers.

Voor informatie of overleg kunt u contact opnemen met Buitencentrum Kerkemeijer, 0545 271202, of vraag naar de mogelijkheden.

Kerkemeijer
kerkemeijer

Verhuur

U kunt bij ons terecht om een snackwagen en andere horeca-artikelen te huren. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan gerust contact met ons via onderstaand contactformulier of bel naar ons: 0545 271202