Kerkemeijer, de perfecte locatie voor uw bruiloft of feest

Uw bruiloft is natuurlijk een belangrijke gebeurtenis in uw leven, zo niet de belangrijkste! Vandaar dat wij bij Kerkemeijer vinden dat alles perfect moet zijn op uw feest. Alles is mogelijk, geheel naar uw wens. Er zijn diverse mogelijkheden om de dag en de avond in te vullen. Bijvoorbeeld een receptie met taartbuffet met aansluitend de mogelijkheid te dineren met familie en vrienden. Dat kan zijn een koud warm buffet of geserveerd aan tafel.

Kerkemijer Bruiloft

Diverse avondmogelijkheden

’s Avonds zijn er ook verschillende mogelijkheden, zo kunnen wij ook de muzikale invulling voor u verzorgen in verschillende prijscategorie├źn. Waarnaast u kunt genieten van een drankje en bijvoorbeeld een hapjesbuffet.

Helaas komt er aan deze dag en feestavond ook weer een einde. Hiervoor zoeken wij een passende afsluiting zodat u met een gerust hart naar huis kan gaan en nog lekker kan genieten. Met een kopje koffie en een broodje kaas, ham of warmvlees.

Wilt u meer informatie dan kunt u ons altijd bellen of langs komen om het een en ander door te spreken. E-mailen kan natuurlijk ook: contact