A la carte restaurant

Bij Kerkemeijer kunt u ook uitgebreid dineren in ons restaurant.

 

Het restaurant is geopend van 12:00 uur tot 20:00 uur op maandag tot en met zondag. Reservering is gewenst.

Vanaf 1 oktober tot 1 april is ons restaurant op de dinsdag gesloten.

Hieronder vindt u ons menukaart, tevens hebben we in  september de volgende maand aanbieding:

Maandaanbieding:

  • Voorgerecht:        Tomatensoep
  • Hoofdgerecht:      Boerenschnitzel  
  • Nagerecht:           Coupe cappuccino of kop koffie .
  • Actieprijs         € 14,95

Menukaart:

Diverse lunch gerechten:

  • 12 uurtje. (2 kroketten met 2 boterhammen en een bolletje salade) 
  • Lunchpannetje. (ook vegetarisch)
  • (een pannetje gevuld met rösti aardappelen, ui, champignons, spekjes, en gebakken ei)
  • Kipsaté. (2 saté stokjes met 2 boterhammen of friet)
  • Gehaktbal (met 2 boterhammen of friet)

Omelet:

  • Ham (geserveerd met 2 boterhammen)
  • Kaas (geserveerd met 2 boterhammen)
  • Champignons (geserveerd met 2 boterhammen)
  • Boerenomelet (naar de keuze van de chef, ook vegetarisch)

Pannenkoeken:

  • Pannenkoek naturel 
  • Pannenkoek spek
  • Pannenkoek kaas
  • Pannenkoek appel
  • Pannenkoek ananas
  • Boeren pannenkoek (ook vegetarisch)

Uitsmijters:

  • Ham
  • Ham / Kaas 
  • Rosbief 
  • Dijkhoek  (3 soorten beleg en huzarensalade)
  • Italiaanse uitsmijter, ook vegetarisch (cervelaat, tomaat, en kaas meegesmolten)

Tosti:

  • Ham/kaas
  • Hawai 

Pannenkoeken:

  • Pannenkoek naturel
  • Pannenkoek spek
  • Pannenkoek kaas
  • Pannenkoek appel  
  • Pannenkoek ananas
  • Boeren pannenkoek (ook vegetarisch), spekjes, ui, aardappel, prei met of zonder kaas

Snacks:

  • Patat
  • Kroket
  • Frikandel  
  • Gehaktbal  
  • Broodje
  • Fritessaus / Ketchup / Curry / Mosterd  

 Salades:

  • Frisse salade met kipfilet reepjes, zoetzure saus en paprika
  • Griekse salade met fetakaas, olijven en zongedroogde tomaat

Voorgerechten:

  • Carpaccio van dungesneden ossenhaas met diverse soorten sla, pijnboompitjes en oude kaas
  • Gevulde wrap met kipfilet, diverse soorten sla en een oosterse dressing
  • Gerookte zalm en paling op een bedje van sla en dressing
  • Carpaccio van zalm met diverse soorten sla, dressing en croutons
  • Stokbrood met kruidenboter   

Soepen:

  • Lichtgebonden tomatensoep met prei 
  • Heldere bouillon met diverse groente
  • Gebonden champignonsoep met reepjes ham

Warm voorgerechten/tussengerechten:

  • Pittig gemarineerde spareribs geserveerd met knoflook-en cocktailsaus 
  • In bierbeslag gefrituurde champignons geserveerd met knoflook-en cocktailsaus
  • Gebakken champignonsen ui geserveerd met toast 

Kerkemeijer specials:

  • Oma's Pannetje, (ossenhaaspuntjes in saus met paprika, ui en champignons)
  • Boerenschnitzel met gebakken uien en champignons
  • Emaus Drieluik, (300 gr. ossenhaas, varkenshaas en kipfilet)
  • Spies onwies(stukjes varkenshaas en kipfilet gespiest met paprika, ui geserveerd met stroganoffsaus)

Hoofdgerechten vlees:

  • Saté van kipfilet of varkenshaas met pittige satésaus 
  • Kemper kippendijen op een plankje in chili saus
  • Wienerschnitzel  
  • Zoet gemarineerde spareribs geserveerd met knoflook- en cocktailsaus
  • Varkenshaas medaillons met champignonroomsaus    
  • Rundersukade, geserveerd in eigen jus  
  • Biefstuk van de haas (2 stukjes van 100 gram)  met pepersaus

Hoofdgerechten vis:

  • Zalmfilet met een saus van dille 
  • Tongfilet gebakken in roomboter besprenkeld met citroen 

Hoofdgerechten worden geserveerd met:

  • Gebakken aardappelen of patat
  • 1 soort groente
  • 1 soort rauwkost
  • Fritessaus

Vegetarische gerechten:

Salades

  • Griekse salade met fetakaas, olijven en zongedroogde tomaat

Soepen:

  • Champignonsoep met tuinkruiden
  • Mosterd crémesoep

Warme voorgerechten/tussengerechten:

  • In bierbeslag gefrituurde champignons geserveerd met knoflook-en cocktailsaus
  • Gebakken champignons en ui geserveerd met toast

Hoofdgerechten:

  • Wrap gevuld met wokgroente en gegratineerde kaas
  • Vegetarisch pannetje (gebakken champignons, uien, paprika, gesmolten brie en sweet chili saus)
  • Gnocchi met gebakken bospaddestoelen, rucola en saus van cognac en truffel
  • Portobello gevuld met uiencompote en walnoten. (gegratineerd met friesche nagelkaas, geserveerd met rode wijnsaus)

 Apart bij te bestellen:

  • Champignonsaus
  • Stroganoffsaus    
  • Pepersaus
  • Gebakken uien 
  • Gebakken champignons         

 

keuze Menu (vanaf 4 personen) € 21,00 per persoon:

Groentesoep of Tomatensoep

     ***
Keuze uit:
Schnitzel
Ossenhaaspuntjes (160 gram)
Zalmfilet

     ***
Sorbet 

Wordt geserveerd met:

  • patat, groente en fritessaus

Kindermenu:

  • Kroket
  • Fricandel
  • Kipnuggets 
  • Kipfilet  
  • 1 saté stokje 

Wordt geserveerd met frites en appelmoes

Raket waterijs


Nagerechten en IJs:

  • Kinderverrasing 
  • Coupe Dame Blanche 
  • Coupe Aardbei   
  • Hemelse Hangop van Zuster Evie;   
  • Sorbet vers fruit   
  • IJsmousse met nougat bedekt met pistachenootjes en gecarmeliseerde hazelnootjes   
  • Grand Dessert  of tiramisu;